Retete

Amestec de uleiuri esențiale pentru susținerea tiroidei

Am auzit prima oara de uleiurile Doterra când căutam disperată pe net informatii despre tratamente alternative pentru problemele mele de tiroida.

Acum vreo trei ani in urma unui scan mi s-au descoperit niste noduli pe glanda si bineînteles ca si atunci mi s-a dat si tratament…nelipsitul Euthirox însa pe la mijlocul anului trecut mi-am dat seama ca acesta nu ma ajuta.

În sfârsit, motivul pentru care m-am decis să vă scriu este ca vreau să vă spun si vouă tuturor despre experiența mea.

Sunt de părere că a fost ca un destin să aflu despre aceste uleiuri si apoi sa o cunosc si pe Brândusa la un curs de competențe antrepenoriale. Ea mi-a făcut primul meu amestec pentru glandă si de atunci “I never looked back”! Iubesc mirosul acestui amestec care îmi dă o stare de bine in fiecare dimineața si mă ajută sa adorm linistită in fiecare noapte. Vezi tu atunci cand ai probleme cu glanda – oricare ar fi ele – noduli, hipotiroidie, hipertiroidie, Hashimoto…poți avea insomnie dar si stări de depresie si nervozitate. Iar eu le bifez pe amândouă…din păcate.

Însa din momentul în care am inceput să îmi dau pe gât cu amestecul de ulei am început să mă simt altfel. Mai calmă, mai veselă si să dorm linistită.

Si care este acest amestec nemaipomenit?

E absolut fantastic! Si vă îndemn pe toate sa îl incercați dacă aveți probleme cu tiroida oricare ar fi acestea.

Eu înca nu mi-am repetat analizele de când am început să îmi dau cu acest amestec însă sunt multe testimonii pe grupurile Doterra care spun că pe lânga faptul că se simt mai bine si valorile hormanilor au inceput să se normalizeze.

E incredibil ce diferentă face acest amestec de uleiuri.

Am început să caut apoi mai multe detalii si despre ce altceva pot face aceste uleiuri. Vezi tu aceste uleiuri nu sunt bune numai pentru tiroida dar si alte afecțiuni.

Am hotărât ca este neaparat nevoie să cumpăr si un difuzor si multe alte uleiuri pentru ca toată familia să poată profita de pe urma lor.

În plus usor amestecul a început să se consume si m-am hotarât să îmi achizitionez si eu un pachet Home Essentials de la Doterra:

Cu unele din uleiurile din pachetul Home Essential am reusit să îi vindec Anastasiei tusea pe care o avea de doua luni…dar despre asta vă voi scrie într-o nouă postare.

******************************

În caz ca vreți mai multe detalii despre ce pot face aceste uleiuri vă invit să urmariți postările următoare pe acest blog sau să mă contactați cu orice întrebări aici sau pe pagina de facebook.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »