Despre mine

 Numele meu este Otilia. Am descoperit lumea blogului in 2010 cand am fost sfatuita de doctorul meu ca o modalitate buna de a invinge depresia postnatala este sa scriu deespre ceea ce simt.

Asa am inceput sa scriu in limba engleza si sa am blogul meu numit Romanian mum. Am descoperit ca nu sunt singura si ca exista foarte multe mamici cu blog in Marea Britanie. Se spune ca in Marea Britanie este cea mai mare comunitate de bloggeri mamici din lume. Cu multe din mamici am devenit prietena online dar si in realitate.

Faptul ca am blog si ca pot scrie despre ce ma doare dar si despre ma bucura m-a ajutat enorm. Traiul intr-o tara straina poate fi greu.

Asa m-am decis sa incep si un blog in limba romana. Am vazut ca sunt si multe bloguri romanesti si sunt mandra ca sunt mamici care blogheaza si in Romania.

In prezent locuiesc in Londra, Marea Britanie cu sotul meu Adrian si fetita noastra Kara. Asteptam si o aditie noua la familie in luna decembrie. Suntem foarte entuziasmati iar fetita mea Kara crede ca va avea o surioara. Speram sa nu o dezamagim prea tare daca vom avea un baietel.

Pe blog veti citi despre viata noastra de zi cu zi:calatorii,bucurii,necazuri si multe multe retete.

 Daca doriti sa ma contactati ma puteti gasi va astept pe Facebook – “Otilia Stocks” sau via email la otilia.stocks@gmail.com.

 

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »