
Biscuiti de ovaz(Oat cookies)
- 275 grame de ovaz
- 100 grame de faina
- 150 grame de zahar
- jumatate de lingura de bicarbonat
- 1 lingura de sare
- 225 grame de unt
Incalziti cuptorul la 180 grade Celcius. Maruntiti ovazul intr-un mixer pana cand se face fin. Apoi adaiugati restul ingredientelor si amestecati pana compozitia se face ca un aluat. Puneti aluatul pe o suprafata pe care ati pus faina si intindeti pana cand grosimea e cam de 5 mm. Taiati in patratele sau daca aveti forme de biscuiti le puteti folosi si taie in formele dorite. Puneti biscuitii intr-o tava. Nu trebuie sa puneti unt sau ulei in tava pentru ca biscuitii contin unt si nu se vor lipi. Puneti la cuptor pentru 15-20 de minute sau pana cand biscuitii se rumenesc. Cand ii scoateti de la cuptor puneti biscuitii sa se raceasca pe o farfurie sau pe un prosopel curat.
Biscuitii nu sunt foarte dulci dar foarte gustosi pentru cei mici.

