Blog

Aici

Suntem in Romania de un pic mai mult de o luna.
Imi pare rau ca nu am mai scris aici dar intre cazatura mea, piciorul in ghips si a incerca sa le ofer fetelor un loc cat mai familiar nu prea am avut timp de foarte multe.
In acelasi timp am fost si ocupata cu site-ul meu englezesc.
Oricum promit sa scriu mai mult aici.
In tara nu este asa cum mi-am imaginat din pacate….am sperat ca oamenii sa se fi schimbat si sa fie mai buni si mai veseli dar din pacate au devenit mai rai si mai invidiosi.
Din pacate cu rautate tara nu se poate schimba in bine…
Sper ca in timp, dupa ce imi voi scoate piciorul din ghips sa pot eu insami sa ajut macar la schimbarea orasului meu.
Chiar vreau ca sa fac aici un loc unde copiilor mei le place si unde si noi sa traim pana la adanci batraneti.
Voi ce ziceti de Romania? Nu credeti ca este timpul sa se schimbe in bine si sa uitam sa mai fim rai?

One Comment

  • ionut

    Otilia, in primul rand bravo pt. curaj, nu multi sunt aia care vor sa se intoarca in Romania si sa incerce sa o ia de la ”0” ca sa zic asa dupa ceva ani petrecuti pe afara prin lume. Totusi dupa cum ai spus si tu — tara asta se duce in jos in loc sa evolueze, este exact pe dos. Ma uit aproape in fiecare seara prin intermediul internetului la posturile romanesti si, sincer, raman stupefiat dc poti vedea acolo. Nimic educativ, nimic interesant – manele, ”vedete” care se lauda cu ce si-au mai cumparat si cu cat, snobism…… Nu stiu sincer unde o sa ajungem. Eu unul incerc de fiecare data sa le explic astora de aici cum este tara mea, asa cum imi place mie sa o stiu, dar tare imi este ca atunci cand or sa vina in Romania vor ramane dezamagiti. Degeaba avem asa frumuseti daca nu stim sa le valorificam. Degeaba incerci tu sa faci ceva bun si sa dai un exemplu daca vin alti 10 dupa tine si strica…. Sper din toata inima ca tara sa se opreasca din picajul asta si sa o ia pe + dar tare imi este frica ca inca mai are de cazut. Sunt multe de spus, dar ne vedem acasa si chat-uim la o cafea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »