Blog

Ne mutam

In mai putin de o luna mergem acasa. Da venim in Romania pe o perioada nedeterminata. Planul de inceput este sa stam toata vara sa vedem daca ne adaptam – in special fata mea cea mare de 4 ani – si apoi sa decidem daca incercam sa ne facem un viitor in acasa sau nu. Multa lume ne spune ca am innebunit – cum ne putem intoarce in Romania cand viata este mult mai grea decat in UK?!?
Dar vrem sa incercam. In Romania este toata familia mea si vreau ca fetele mele sa creasca cunoscand bunicii.
Intr-adevar stim ca trebuie sa deschidem o afacere ca sa reusim sa ne stabilim in tara mai ales pentru ca sotul meu este englez.
Am discutat indelung cu sotul meu ce ar trebui sa facem sa ne mearga bine in Romania. Dupa indelungi discutii am decis ca cel mai bine este ca el sa incerce fotografia si sa deschidem o cafenea/pizzerie cae sa fie “family friendly”. Ce ziceti credeti ca este o idee buna?
Am inceput deja sa cautam si sa vedem cam cat ar costa sa cumparam ce ne trebuie pentru a deschide o cafeanea si asa am dat peste website-ul Bilancia.
Am ramas placut impresionati de cate produse profesionale se pot cumpara din magazinul online.
am vrea sa cumparam multe din produse dar mai ales credem ca de ajutor ne vor fi niste cuptoare pe vatra. Aceste cuptoare arat super bine si website-ul are multe feluri deci putem alege ce ne trebuie. Cred ca fi un cuptor mai mic pentru ca afacera va fi mica. Deja am inceput sa experimentez cum sa fac pizza.

Am vrea sa introducem pe piata romaneasca si altfel de pizza. In restaurantele romanesti se gaseste in general pizza italiana.

Noi credem insa ca romanilor le va place si pizza englezeasca mai ales cea cu pui si chilli.
Pe de alta parte eu cred ca si un cuptor de patiserie ar fi bun mai ales pentru ca imi place mult sa fac “cupcakes”. Cred ca copiilor romani le va place mult aceasta mica prajiturica pentru care cred ca traducerea ar fi “briosa”.
Ce ziceti? Credeti ca ne vom obisnui acasa dupa 7 ani petrecuti in Anglia? Credeti ca o afacere de genul cafenea va merge intr-un orasel mic ca Medgidia?

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »