Blog

Un strigat de ajutor

Am cunoscut-o pe Oana cand inca eram o copila. Nu imi aduc aminte exact circumstantele dar fi
ind de acceasi varsta mereu mergeam in aceleasi locuri si cam la aceleasi petreceri. Dar cum se intampla mereu cand crestem mari viata ne desparte – crestem si o luam pe alte cai.

Acum aproape patru ani cand am auzit ca fost diagnosticata cu tumora pe creier si ca urmeaza sa fie operata am ramas socata, muta…nici nu stiu cum sa descriu ce am simtit. A coincis cu trecerea pe alta lume a unei colege de a mea de acolo din Anglia care era chiar si mai tanara…

M-am rugat ca Oana sa fie bine si din putinul pe care il aveam atunci am donat si eu pentru ea. Din fericire acea operatie a fost cu succes iar Oana a fost bine pana de curand (vara trecuta – as fi vrut sa fi stiut de atunci) cand in uram unui RMN tumoarea a recidivat. Din cate am citit pe blogul Simonei, Oana a urmat si un tratament cu citostatice dar a fost in zadar oentru ca acum doua luni si-a pierdut cunostinta si a fost dusa de urgenta la spital…Simona spune ca Oana e acum bine dar din cate stiti…cu boala nu este de glumit…si nu poate fi bine cand sufera de o asemenea boala din pacate.

Astazi cand am aflat de ce i se intampla Oanei eram afara cu fetita mea cea mica si pur si simplu a trebuit sa ma asez. Cum se poata ca acelasi lucru sa se intample de doua ori? Cum se poate ca o persoana care face atat de mult bine sa sufere de o boala atat de cumplita?

Sunt inca in soc si ma doare sa scriu aceste randuri…as vrea sa nu fi fost vorba de Oana dar din pacate aceste lucruri se intampla.

In Romania, Oana nu poate fi operata dar poate fi operata in Canada. Problema este ca operatia costa 100000 de euro, iar Oana are nevoie de noi sa o ajutam. O parte din bani vor veni de la parintii ei dar cum va dati si voi seama suma este foarte mare asa ca daca ai suflet doneaza si tu pentru Oana:

Oana Livadariu:
Raiffeisen Bank (cod SWIFT RZBRROBU), sucursala Victoriei
LEI – RO34 RZBR 0000 0600 0834 2460
EURO – RO05 RZBR 0000 0600 1532 2908
CONT PAY-PAL: dearwanna@yahoo.com

Urmariti blogul Simonei pentru ca sunt sigura ca vor mai fi postari despre Oana.

In plus, puteti vedea ce se mai intampla cu Oana si urmarind pagina de Facebook – Pitici pe creier si #wanna

Sa te faci bine Oana!

Cover Foto: Facebook Oana Livadariu

 

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »