BLOG AWARDS
Advertorial

Campania BlogAwards si Allview

Daca sunteti cititori fideli ai acestui blog stiti deja ca eu mi-am inceput viata in lumea blogurilor scriind in limba engleza pe un blog destul de cunoscut in Marea Britanie.

Acolo este unde am locuit pentru 7 ani cu familia mea.

Cand m-am intors in Romania nu am stiu ca blogosfera romaneasca este deja foarte dezvoltata. Cum se spune in engleza eram “put of loop”.

Dar curand am inceput sa caut si am gasit website-ul BlogAwards – un concept nou pentru mine cu care nu eram obisnuita in blogosfera englezeasca.

P:artea buna este ca si romanii nostri bloggeri au posibilitatea sa scrie si sa castige premii fabuloase cu ajutorul Blog Awards.

In ultimul an website-ul a devenit din ce in ce mai frumos si prezentabil iar acum are niste culori fabuloase si este pe placul meu! Ce sa spun este superb:

BLOG AWARDS

Daca ai un blog atunci Blog Awards te poate ajuta sa castigi un venit in plus prin campaniile pe care le poarta. Una dintre companiile cu care Blog Awards are din cate se pare foarte multe colaborari este Allview – o companie romaneasca lansata in 2002 prin intermediu companie Visual Fan.

Allview se ocupa de producerea si distribuirea de telefoane mobile Dual Sim si produse electronice. Chiar sunt impresionata ca o astfel de companie exista in Romania iar noi ca romani nu trebuie sa ne bazam numai pe produsele venite si produse in alte tari.

In plus company Allview face ca produsele sa fie accessible publicului larg romanesc pentru ca preturile nu sunt piperate.

Pretul unui telefon dual sim porneste numai de la suma de 99 de lei si merge pana la 1499 de lei pentru un telefon gen smartphone cares este cu  cu adevarat performant. Acesta este produsul meu referat de la ei si cred ca in loc sa imi achizitionez un telefon de 2 ori mai scump decat acesta pentru aceeasi performanta voi merge pe produs romanesc.

Allview X1 Soul

Urmareste si videoul de mai jos ca sa te lamuresti ca ceea ce este romanesc este bun:

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »