Caritate

Prima zi de donatii #Shoebox2014

Astazi am daruit primele cutii de pantofi pline de daruri copiilor de la clasa Coral din cadrul Scolii Generale Lucian Gricorescu (donatii centrul de la centrul din strada grivitei) si copiilor din cadrul Centrului Scolar pentru educatie incluziva Maria Montessori.

Au fost emotii…lacrimi…dar si zambete, bucurie si imbratisari de la copii care CHIAR S-AU BUCURAT! Toate eforturile din ultima luna au meritat si de-abia astept sa ii intalnesc si pe ceilalti copii ce se vor bucura de daruri in zilele urmatoare.

Priviti la pozele mele preferate de astazi cu copii de la Maria Montessori:

sh3 sh2 sh1 sh mm7 mm6 mm5 mm3 mm2 mm1 mm

Au fost mult mai multe poze si pe majoritatea le puteti vedea pe pagina de facebook  Shoebox Medgidia. Am intalnit copii pe care i-am facut fericiti si oameni deosebiti care mi-au aratat ca romanii pot fi darnici cu cei mai putin avantajati de soarta. Emotiile pe care le-am simtit…imi este greu sa le descriu…sentimente amestecate de bucurie, tristete, compasiune si fericire.

 

 
Va voi tine la curent cu ce se va intampla zilele acestea pe pagina de facebook. Sper sa ne urmariti!

Va pup si va las cu un gand – daca cumva vreti sa ajutati niste copii speciali si in afara proiectului Shoebox atunci va rog sa luati legatura cu Centrul Scolar de Educatie Incluziva Maria Montessori din Constanta. Copii de acolo le va place sa ii vizitati cu un mic darisor oricand veti avea timp.

Let’s #ShoeboxMedgidia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »