Caritate

A doua zi de donatii #Shoebox2014

Astazi desi am fost numai trei(eu, tatal meu si Luminita – prietena mea draga si voluntara #Shoebox2014 de baza) la impartirea cadourilor ziua noastra a fost la fel de emotionanta.

Astazi am vazut prima mana cum locuiesc destinatarii cutiilor noastre…si asta ne-a emotionat profund. Dar…am reusit sa le punem un zambet pe buze ceea ce ne-a facut si pe noi sa zambim. Asa ca prin noroaie si locuri in care uneori poate ei sunt singurii care ajung am ajuns si noi cu campania #Shoebox2014. Multi au fost surprinsi…mai ales parintii pe care i-am gasit acasa pentru ca era prima oara cand primeau daruri pentru copii lor de la copii necunoscuti.

Asa le-am explicat si noi cand ne-au intrebat…”Dar…cum? de ce?”…”Copiii nostri din Medgidia au facut aceste daruri pentru copiii dumneavoastra!”

Astazi am cunoscut familii la care cu siguranta ne vom mai opri si la anul si in alte ocazii…copii dulci si frumosi au primit cadourile de la donatorii din locatia strada Grivitei Medgidia – cei care ati venit stiti ca aici m-ati gasit pe mine si pe fetele mele nebunatice.

Va pup si va las cu fotografiile mele preferate de azi – donatii facute in Valea Dacilor si zona imum Medgidia:

IMG_2774

 

IMG_2784

IMG_2781

IMG_2806

IMG_2808

IMG_2810

Daca vreti sa vedeti si restul fotografiilor de azi va invitam pe pagina noastra de Facebook – Shoebox Medgidia.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »