Medgidia

Ghena de langa curtea casei mele!

Se intampla in Romania lui 2015 in Medgidia! Avem pretentii ca suntem europeni dar avem lacune la multe aspecte care ar trebui sa fie simple precum igiena!

Imi aduc aminte ca atunci cand eram copil oamenii aveau mult mai mult bun simt iar cei care aveau grija de curatenia orasului meu se implicau mult mai mult decat se implica acum.

Acum cand lucrurile ar trebui sa fie mai bune decat acum 25-30 de ani sunt mai rau. Copii mei nu mai pot iesi sa se joace in fata curtii asa cum o faceam eu si surioara mea. Motivul?

Pai sunt mai multe dar in principal faptul ca la nici un metru de intrarea in curtea mea este amplasata o ghena facuta pe fonduri europene! Hm…standardele de constructie nu sunt europene insa!

Un alt Motiv ar fi ca in fata locului unde ar trebui sa imi aplsez intrarea in curte sunt parcate masini! Da s-a facut o parcare exact acolo! Chiar ma intreb daca nu as locui in aceeasi curte cu parintii mei pe unde as intra? Clar cei care au dat aceste parcari in folosinta nu s-au gandit la acest aspect! Nu ar trebui sa am trotuar cumva? In sfarsit acesta este alt aspect de care ma voi ocupa alta data!

Deocamdata va rog priviti mizeria din vecinatatea casei mele….pe unde ar trebui sa intre copii mei minori in curte! Vi se pare normal? De doi ani ma rog de primarie sa gaseasca alta solutie si…surpriza totul este in zadar!

Imaginile de mai jos sunt facute la ora 12 dupa ce chipurile se facuse deja curat!

ghena ghena1

 

Mai multe puteti gasi pe pagina mea de facebook:

Stiu ca acest gen de “ghena” exista prin toata Medgidia dar aceasta este amplasata la nici 1 metru de intrarea in curtea…

Posted by Otilia’s Blog on Thursday, 11 June 2015

 

Ma tot intreb cine a avut ideea ca aceasta ghena sa fie amplasata atat de aproape de curtile oamenilor! Nu sunt singura care este nemultumita dar oamenii sunt obisnuiti sa dea din umeri din pacate…unii chiar au spus ca singura lor optiune este sa se mute…hm…

Solutia necesara in acest caz? Mutarea acestei ghene in alta locatie care sa nu fie langa casa mea – in fata sau in lateral si intretinerea corespunzatoare. Sincer uneori mirosul urat de la ghena se simte in fata politiei care se afla la 50m! Va imaginati cum se simte acest miros la noi in curte mai ales in zilele foarte calduroase?

Vantul arunca gunoaiele peste tot pentru ca locul nu este ingradit corespunzator! Va imaginati ca fiind atat de aproape gunoaiele ajung si in curtea noastra unde ar trebui sa se joace linistite doua fetite de 2 si 6 ani! Pana si in caisul din curte se prind uneori pungi  si absorbante! Si…mai trebuie sa imi usuc si lucrurile proaspat spalate tot in acest mediu!

Este inacceptabil nu credeti?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »