Blog

Un nou an…cateva ganduri…

Nu imi vine sa cred ca sunt mai mult de sase uni de cand v-am scris aici.

E trist dar in acelasi timp ma simt fericita ca jobul meu de Social Media Consultant da in sfarsit roade. Am doua contracte – unul de mail mult de un an iar altul foarte nou de vreo doua luni ceea ce inseamna ca timpul meu personal este mult mai putin acum.

Imi petrec timpul ca orice parinte care mai si munceste intre copii, casa si job. Ma gandesc serios sa angajez pe cineva care sa ma ajute cu curatenia casei pentru ca pur si simplu nu mai am timp de nimic. Nu am fost niciodata un model de curatenie sau foarte ordonata dar am incercat sa creez un mediu placut pentru fetele mele atat cat am putut. Si a fost destul de ok pana acum dar de cand sunt si mai ocupata se vede diferenta…Asa ca daca stiti pe cineva care chiar vrea sa munceasca sa ma anuntati si pe mine. Mi-ar fi de mare ajutor macar o data la doua saptamani.

Fetele s-au marit dar asta nu inseamna mare lucru pentru curatenie. Parca fac si mai multa nebunie prin casa de cand una are 4 si cealalta 7. Au multe idei traznite si desi imi place sa le las sa se desfasoare nu mai reusesc sa fac fata la toste responsabilitatile. Cand sotul este acasa este mai usor dar cand sunt doar cu ele…

Macar acum mai strang dupa ele din cand in cand macar…Sunt constienta ca e mai bine sa fie nebunie iar copiii sa se distreze decat o casa luna de curata in care copiii sa trebuiasca sa stea drepti.

Eu pe fete le las sa faca aproape orice…iar acum ca vremea este mult prea rece pentru a ne aventura pe afara e mai bine asa decat sa le las sa isi petreaca timpul numai cu ochii in tableta sau laptop.

Asa ca coloram, pictam , construir cu lego, facem crafting si experimente. Prefer sa imi vad fetele zambind…si nu am o problema daca isi pateaza vreun lucrusor. Ele sunt universul meu si nu le voi stresa niciodata cu lucruri marunte.

Asa ca, daca se intampla sa ma visitait iar casa sa imi fie dezordonata sa nu ma judecati 🙂

Daca si voua va place sa va distrait cu copiii uite mai jos in Pinterest cateva idei de distractie si activitati:

 


Pe data viitoare!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »