Caritate

Shoebox – Cadoul din cutia de pantofi!

Proiectul ShoeBox. Ati auzit de el?

Eu am descoperit acest proiect pe vremea cand locuiam in Anglia si m-a bucurat sa aflu ca se fac lucruri bune de oameni darnici si in Romania.

Apoi anul acesta la Webstock am redescoperit acest proiect – echipa Shoebox a castigat un premiu in categoria “Social Campaigns in Online”. Atunci am decis ca trebuie si eu sa fac parte din aceasta campanie. Nu pentru a castiga un premiu ci pentru ca am aflat ca in orasul meu natal nu exista nici un sediu Shoebox si slava Domului sunt multi copii nevoiasi care s-ar bucura sa primeasca un darisor in ajunul Craciunului. In plus prin implicarea mea in acest proiect vreau sa le ofer fetitelor mele un exemplu de cum ar trebuie sa se poarte cu semenii lor si cum sa invete sa pretuiasca ceea ce au.

Acest proiect a fost pornit in 2007 de Valentin impreuna cu familia sa din dorinta de ai impregna baietelului aceleasi lucruri de care va spuneam mai sus. Totul a inceput de la o cutie de pantofi – umpluta cu bucurie!

Acum sunt peste 107 centre de colectare si sper ca si eu sa aduc mandrie acestui proiect si in orasul meu natal – Medgidia. Dar nu numai..asa catre cei care citesc acest blog din alte localitati si vor sa participe la acest proiect am sa va cer sa va uitati pe lista de centre de aici. Cu bunavointa putem face un bine aproapelui nu credeti? Deocamdata nu apare locatia mea acolo dar sunt sigura ca Valentin o va adauga curand.

Daca vrei si tu sa participi cu o cutie uite ce trebuie sa faci:

ShoeBox.ro Tutorial

Detalii exacte puteti gasi pe webste-ul Shoebox.ro dar le voi pune si eu aici mai aproape de perioada de colectare – 1 – 15 decembrie 2014. Deocamdata va las sa va ganditi , sa le spuneti copiilor vostri si o sa vedeti cat de entuziasmati vor fi sa va ajute.

Inca ceva priviti la video-ul care a fost facut pentru promovarea proiectului…mi se face pielea de gaina!

 

Hai sa facem impreuna niste copii mai fericiti de sarbatori!

Cover Foto: www.shoebox.ro

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »