O schimbare
Blog

O schimbare

De ceva timp simt ca nu imi mai gasesc locul. Au recut deja 10 luni de cand am scris aici pe blog si de cand am mai scris ceva “meaningful” oriunde chiar.

Realizez ca am nevoie sa scriu despre ceea ce simt. Poate ar trebui sa imi fac un jurnal traditional si sa nu postez pe net pentru toata lumea sa vada ar spune unii dar scrisul pe blog este ce m-a ajutat sa trec peste depresia postnatala si cred cu putere ca e bine sa te destainui acolo unde simti.

De ce m-am hotarat sa scriu aici iar? Well…au trecut patru ani si jumatate de cand m-am intors acasa si simt ca nu am acordat acestui blog, acestui loc al meu suficienta atentie. Ar fi putut sa creasca acest blogusor dar am preferat sa ma avant in lumea de marketing si social media management si sa lucrez si sa ajut alte firme sa creasca pe mediul online.

De acolo vin majoritatea banutilor facuti in ultimii 2 ani si jumatate si cred ca oricine ar fi facut la fel. Da stiu ar fi trebuit sa continui si aici dar intre joburi si copii nu am mai avut timp de aproape nimic.

Insa in ultimul timp am inceput sa simt o apasare sufleteasca… Viata a devenit mult mai agitata si mai busy decat vroiam sa fie atunci cand m-am mutat acasa. Simt ca intre joburi si copii m-am pierdut…simt ca nu mai stiu cine sunt si cine vreau sa fiu. Am crezut ca vreau sa cresc pe o anumita parte profesional dar simt ca este nevoie de o schimbare…

Chiar nu stiu de ce mi se intampla asta…pentru acum o luna eram super multumita de balanta copii – job. Cred ca pur si simplu e nevoie de o schimbare…si ca poate ar trebui sa renunt la unul din joburile permanente pe care le am…

Stiu. M-am gandit ca vor fi mai putini bani si ca nu vom mai putea intretine stilul nostru de viata asa cum este el acum dar…daca te simti nefericit trebuie sa faci ceva nu? Trebuie sa schimbi ceva legat de viata ta.

Poate nu ar trebui sa fiu categorica insa…poate ar trebui sa incerc si sa mai astept. Poate totusi este doar ceva trecator… Din acest motiv am decis sa acord mai multa atentie acestui blog si de aceea vreau sa impartasesc si cu voi experienta mea, Nu a ceea ce simt acum…

Vreau sa va arat ca e posibil sa lucrezi de acasa in mediul online si sa faci banuti pentru familia ta. Vreau sa scapam de miguel acela ca femeile pot face banuti de acasa online doar daca fac video chat. Sunt joburi in Romania si in lumea intreaga mai ales pentru cele care au ceva experienta intr-un anumit domeniu.

De-abia astept sa scriu despre asta si cred ca usor usor vom fi din ce in ce mai multe mamici romance care fac asta. Deja suntem multe dar prea putine pentru a schimba viziunea oamenilor.

Stiti ca si acum lumea se uita ciudat cand spun ca “Da, lucrez de acasa, in mediul online. Fac marketing digital.”

Da. O schimbare este necesara asa ca imi voi da toata silinta si se va intampla.

Va pup si sper sa ne auzim curand!

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »