Piata Universitatii 16 noiembrie 2014
Politic

Nu Ponta a pierdut!

Sunt romanca si mereu am fost mandra ca sunt romanca! Iar de ila alegerile de acum doua saptamani de pe 2 noiembrie sunt si mai mandra ca sunt romanca. Atunci mi-m dat seama pentru prima oara dupa mult timp ca romanii intr-adevar isi doresc ca tara lor sa fie mai buna, isi doresc ca tara sa se schimbe desi sunt plecati peste hotare. Romanii din diaspora (printre care as fi fost si eu daca as fi locuit inca in UK) ne-au facut cinste tuturor!

Romanii care traiesc peste hotare ne-au aratat cat este de important este sa votezi asa ca pe 16 noiembrie si cei din tara care poate nu au votat in primul tur au iesit si au votat! Iar acestia au votat impotriva comunismului si a socialismului de care din pacate tara noastra nu scapase inca dupa 25 de ani!

 

Piata Universitatii 16 noiembrie 2014

Sursa imagine: Cabral.ro

Sus puteti vedea o imagine care cu siguranta va aduce aminte multora de Revolutia din ’89! Cand acea revolutie a avut loc eu aveam 9 ani prea mica pentru a realiza ce se intampla de fapt dar imi aduc aminte sentimentul pe care l-am simtit atunci si cat de tare imi batea inimioara cand vedeam ce se intampla in Piata Universitatii! Si ieri si azi simt la fel! Din pacate am fost prea departe ca sa merg si eu acolo dar cu gandul si cu inima am fost alaturi de ei si cei care nu au apucat sa voteze in diaspora. Din fericire desi nu au votat schimbarea tot s-a provocat!

De azi incolo avem un altfel de presedinte exact asa cum s-a intamplat si in USA in 2009! Cu ajutorul Social Media tineretul si-a spus cuvantul iar socialismul, scandalistii si oamenii de prost gust au pierdut!

Pentru prima oara Romania are un presedinte de origine etnica si a carei religie este neortodoxa!  Ca sa vezi ca Romania se schimba! In sfarsit! Noi ce care eram copii la revolutie putem spera ca Romania se va schimba pentru copii nostri! Avem nevoie de o tara in care putem trai o viata decenta si in care ne putem creste copii! Speram ca viitorul sa se schimbe in sfarsit!

Sper ca Iohannis prin cele 54% din voturi sa inceapa sa ne dovedeasca ca se poate ca Romania sa se schinbe. Va avea o munca grea pentru ca inca are de luptat cu un guvern socialist! Acum ii ramane lui Ponta sa demisioneze!

M-a impresionat foarte mult ce s-a intamplat pe strazi in Romania si in diaspora! S-a cantat imnul Romaniei , s-au strigat slogane pentru libertate, romanii au fost mandrii ca sunt romani:

 

 

 

 

Nu sunt singura care a scris despre alegeri. Cititi si articolele lor:

Mihaela Codreanu m-a impresionat profund citi aici experienta ei- http://adevarul.ro/news/politica/eu-diaspora-n-a-vrut-voteze-1_5469c6790d133766a8f54b7f/index.html

 

http://www.cabral.ro/din-viata/piata-universitatii-17nov2014

http://lucianmindruta.com/2014/11/16/de-maine-plecam-in-exil-in-romania/

http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-18581767-pierdut-ponta.html

http://www.deby.ro/am-votat-presedintele-romaniei-2014-si-am-reusit/

http://vienela.ro/picatura-ce-completeaza-oceanul/

Presa internationala

http://www.bbc.com/news/world-europe-30076716

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »