Blog

Micul Georgie

Screen Shot 2014-07-04 at 09.26.54

 

La vederea pozei de mai sus primul gand care ne vine in minte este -“Uite ce familie fericita!”. De ceva timp ma uit in fiecare zi la aceasta poza. Imi plkace sa o vad pe Oana alaturi de familia ei cu zambetul pe buze. Din pacate, aceasta familie desi pare fericitazambetul lor ascunde o tragedie. Ingerasul, pe care il vedeti in bratele Oanei la numai 6 luni sufera de o boala ingrozitoare….El are leucemie acuta megakaryoblastic, un subtip de leucemie acuta mieloida. Din pacate desi doctorii au facut tot ce se putea pentru a-l vindeca pe micul Georgie, totul a fost in zadar….

Acum, micul Georgie a fost mutat intr-un ospiciu…asteptand ca ingerii sa il ia cu ei in cer…Nici nu imi pot imagina ce pot parintii si micuta Emma sa simta…

M-am tot intreat cum se poate intampla asa ceva, m-am tot rugat ca diagnosticul muicului Georgie sa se schimbe…am plans pentru compatrioata mea Oana care este atat de departe de tara ei natala…Sper sa nu par ciudata dar desi nu o cunosc pe Oana personala( nu ne-am intalnit niciodata in realitate)  am fost alaturi una de alta la bine si la rau…

Oana este un om extraordinar care in ciuda a ceea ce se intampla a gasit puterea de a fi tare cu ajutorul credintei in Dumnezeu. Ii scrie si ii vorbeste mereu micului Georgie si a deschis chair si o pagina de facebook pentru el – Dear Georgie – un loc unde toti cei care au urmarit povestea lui sa poata sa scrie mesaje pentru ca apoi ea sa le citeasca ingerasului ei.

Oana scrie mult despre ce se intampla si veti putea citi mai multe pe blogul ei in limba engleza – Mama’s Haven. In cel mai nou post a inceput o lista cu lucruri si evenimente pe care micul Georgie nu le va apuca sa le faca si sa le incerce in viata lui pe aceste pamant. Stiu…heartbreaking…

Daca aveti un mesaj pentru micul Georgie atunci va rog sa ii lasati un mesaj sau sa faceti o simpla poza cu un mesaj si sa puneti poza pe Instagram folosind hashtag-ul  #deargeorgie.

O blogerita din Marea Britanie s-a gandit la ideea cu Instagram si cred ca este o idee extraordinara. Mai multe detalii gasiti pe blogul ei Vevivos.

Fiti alaturi de micul Georgie, Oana si familia ei in aceste clipe grele…

10504854_10152599161957845_1104736089079974080_o

Iar daca si tu te afli in asa o situatie sau daca stii pe cineva care e in asa o situatie grea sa tii ca sunt fundatii ca E.M.M.A care ofera suport. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »