Calatorii,  Fotografie

Disneyland Paris

IMG_8644

De ziua fetitei mele mai mari Kara am fost cu totii sa vizitam Disneyland Paris. Cele cinci zile au fost asteptate cu mare nereabdare de mine si de sotul meu mai ales pentru ca fetele nu au stiut de surpriza.

Bine…Kara a trebuit sa afle cu cateva zile inainte. De ce? Pentru ca a racit foarte tare si trebuia sa faca o injectie iar singura modalitate sa o conving sa ne lasa sa o faca era sa ii spunem despre surpriza. Sotul a fost tare mahnit ca nu a fost de fata dar pana la urma surpriza a ramas surpriza totusi.

IMG_8657

Vremea a fost gloriouasa cu mult soare in primele trei zile dar intunecata in ultimile doua. Am profitat si am facut multe poze iar fetele s-au distrat si ele super frumos.

IMG_8659

 

De vis. Un loc in care toti parintii ar trebui sa poata sa isi duca copii dar din pacate destul de scump pentru buzunarele obisnuite.

Pe noi ne-a ajuns aproape 3000 de euro totul:

  • 1300 de lire cazarea la Hotelul Santa Fe , mesele full board, biletele la Wild West Show si sarbatorirea zilei de nastere a Karei in Auberge de Cendrillon(cu tot cu tort);
  • 870 euro biletele de avion cu AirFrance + asigurare;
  • 500 de euro alte cheltuieli in DP printre care achizitionarea de rochite pentru fete – Elsa 69.90 euro si Minnie Dress – 35.90 de euro.

Pentru numai cinci zile de concediu sunt o GRAMADA de bani dar vroiam ca ziua Karei sa fie intr-adevar speciala si a fost.

Dar a fost frumos iar fetelor le-a placut la nebunie sa isi intalneasca printesele preferate si bineinteles pe Mickey si pe Minnie dar nu numai.

Belle IMG_9223 IMG_9584

 

IMG_8815

Un absolut PRO – magia momentelor petrecute in DP. Se sta la coada sa intalnesti unele dintre “vedete” dar zambetul care apare imediat pe fetele copiilor merita totul! Chiar si adultii zambesc larg.

Un absolut CONTRA – in ciuda faptului ca am platit aproape pentru tot si sa nu mai fie nevoie sa cheltuim nimic acolo…locul este facut sa fie mancator de bani. O sticla de apa sau de suc (mica) este 4 euro , un brelloc destul de aratos poate costa intre 2.99 Euro si 6.99 Euro. Ca sa nu mai zic de restul!

Dar lumea este super amabila si voioasa ce face ca totul sa fie si mai special. Deci daca vrei sa ii oferi copilului tau ceva special , ceva ce isi va aminti mereu cu placere atunci da-i in dar un concediu in Disneyland.

kara1

kara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »