Blog

De ce am eu televizor?

Seara dupa ce se culca fetele este momentul in care ma linistesc si incerc sa ma relaxez. Asa a fost si aseara. Dupa ce i-am citit fetei mele de 4ani o poveste si i-am spus noapte buna m-am retras in sufragerie si m-am asezat pe canapea.

Si asa cum face tot omul cred…am luat telecomanda televizorului in mana si am inceput sa caut ceva la care sa ma uit…un program interesant sau poate un film.

 

Am trecut de la canal la canal intai in ordine crescatoare  si apoi descrescatoare.

Nu m-a impresionat nimic. Programele romanesti pline de emisiuni de dezbatere politica sau analiza a vietii asa-ziselor vedete. Plictisitor si nu ceva ce m-ar relaxa.

Filmele chiar si pe canalele pe care se dau numai filme cu prea multa violenta si prea vechi. Chiar nu se poate sa actualizeze si ei mai des grila de programe?

Sunt cateva canale de documentare pe care le vizionez chiar des pentru ca am lucruri noi de invatat dar aseara nu aveau nimic interesant…atacuri cu aligatori, emisiuni despre cum se recicleaza masinile..hm…

Asa ca am stins televizorul, am reflectat si o perioada m-am gandit ce am de facut…

Am vrut sa intru pe net dar m-m razgandit…

Asa ca m-am dus sa ma cult pentru ca oricum bebelusa mea se trezeste in fiecare dimineata la ora 6. Cea mare se trezeste si ea cam o jumatate de ora dupa aia cand ma roaga sa dau drumul la Baby Tv.

Asa ca am realizat ca eu am televizor pentru copii in mod special si Baby TV.

Tu te uiti la televizor? Si daca da ce emidsiuni urmaresti?

Ma mai uit si eu la XFactor si Vocea Romaniei dar cam atat…

One Comment

  • Cuvânta

    Eu ascult muzica, desene pt cea mica si uneori film. Mult mai captivante mi se par programele straine gen Discovery, Animal Planet sau National Geographic. Insa romanii sunt prea narcisisti pt asa ceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »