Blogging

Webstock Romania 2014

Si ziua asta a venit. Este ziua de dinaintea conferintei Webstock si ziua mea 🙂 TA-DA! Nu imi vine sa cred ca incepand de azi am 34 de ani!

Sunt mai inteligenta si mai inteleapta pentru ca am mai imbatranit cu un an? Nu cred.

Dimpotriva in piept inca imi bate aceeasi inima de copil speriat. Asa ca maine cand voi calca in marele Marriott si voi fi izbita de multimea de oameni voi fi speriata in ciuda aparentei mele de femeie voinica si zambitoare cu ochelari negri si grosi.

Vino si schimba macar cateva vorbe cu mine. Este groaznic sa fi intr-un loc in care nu te cunoaste nimeni. Promit ca nu o sa musc.

Screen Shot 2014-09-25 at 17.41.20De-abia astept ziua de maine totusi…E ciudat nu? Desi se pare ca Cabral nu va fi unul dintre invitati si as fi fost destul de curioasa va vad ce are de spus si anul acesta ma bucur sa vad ca la Webstock, in ciuda faptului ca este un eveniment gratuitr pentru bloggeri, sunt invitati de seama pe care chiar de-abia astept sa ii ascult. Ca sa zic asa pe english – I am looking forward to listen to Cristi ManafuAlexandru Negrea, Andrei Cismaru , Florin Dobre si nu in ultiumul rand Monica Jitariuc  si Cristina Bazavan ale caror bloguri le urmaresc inca de anul trecut. Cam putine doamne vorbitoare in aceasta conferinta – poate la anul vom vedea mai multe? Ce zici Evensys?

Conferinta si inscrierile incep la ora 8 dimineata asa ca trebuie sa pornesc la drum chiar de foarte devreme avand in vedere ca plec din Medgidia. Din fericire trenul ia aproximativ 2 ore asa ca voi avea timp sa ajung la timp. Sper. Trenul ajunge in Bucuresti Nord la ora 8 iar eu trebuie sa ajung la Marriot pana la maxim 8 ca sa am timp sa ma inregistrez si sa am un loc comod in sala pana la 9. Ce zici crezi ca pot? Parca ma vad alergand catre taxi ca o disperata. Anul trecut am incercat varianta metrou ca distanta de la Izvor pana la Marriot nu mi s-a parut cine stie ce dar…fara sa dau mai multe detalii…chiar nu ma tenteaza aceeasi experienta. Asa ca o sa incerc taxiul…si sper sa nu imi iau vreo teapa.

Programul Webstock il puteti vedea pe website-ul lor bineinteles. Aici vreau sa va spun unde voi fi eu ca sa stiti daca sa imi urmariti updatarile pe Facebook si pe Twitter.

Daca voi ajunge la timp atunci de dimineata voi fi acolo unde va fi toata lumea – Inspired to inspire si The road to success.otiliaeditata

Dupa amiaza sunt mai multe sesiuni…si nu stiu exact unde voi fi…tind intre Sectiunea “Blogging & Online Content” si Sectiunea “ Innovation in Communication” – amandoua super tentante si cu oameni pe care chiar vreau sa ii ascult! Probabil voi face o combinatie intre cele doua mai mult ca sigur. 

Sper sa fie o zi interesanta si daca imi vor rezista picioarele voi ajunge si la decernarea premiilor si petrecerea de seara din The Pub.

Tu vei merge la Webstock? Daca da sper sa schimbam cateva vorbe.

Eu cam asa arat 🙂

Weekend placut tuturor si cu siguranta veti auzi de ce s-a intamplat la conferinta si de maine incolo!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »