Despre depasirea in trafic
Advertorial,  General

Imi trebuie permis

 

Desi anul asta implinesc 34 de ani inca nu detin un carnet de conducere. Toata lumea este surprinsa de acest lucru mai ales ca sunt mamica a doua fetite si mi-ar fi mult mai simplu sa conduc. Viata in UK a fost usoara si nu am avut nevoie de carnet pentru ca in primul rand sotul meu era cel care conducea mereu si in plus transportul in comun este foarte bun si de incredere in Londra.

Acum ca m-am mutat cu fetele inapoi in orasul meu natal Medgidia iar sotul meu vine rar imi este mai greu. Intr-adevar am ajutorul tatalui meu cand vine vorba de cumparaturi dar mi-ar placea sa pot pleca si singura cu fetele. Mai ales ca mai este putin si vine vara.

Asa ca m-am gandit ca ar fi bine sa incep sa ma pregatesc pentru a trece examenul la scoala de soferi. Ma cam sperie gandul trebuie sa recunosc. Singura cu fetitele mele in masina…Plus ca am incercat sa conduc numai o singura data cand aveam 18 ani si am esuat lamentabil. Eram in masina cu tatal meu si nu am mers mai mult de 5 metri si am intrat in verdeata( era un gen de parc unde am incercat).

Pe de alta parte a trecut si foarte mult timp de cand am studiat pentru ceva anume. De sunt 13 ani de cand am terminat facultatea si am sustinut examenul de licenta.

Am inteles totusi ca s-a schimbat felul in care se face scoala de soferi acum. Intai se da examenul de sala si apoi cel de conducere cand vrei si esti sigur pe tine. Eu imi aduc aminte ca cel de sofat se dadea imediat dupa sala. Oricum ar fi trebuie sa ma apuc de invatat iar cu doi copii de 1 an jumatate si 5 ani poate fi chiar foarte greu.

Sincer nu ma vad tinand o carte in mana sa invat asa ca am apelat la sursele online si asa am dat peste website-ul http://www.pdc.ro. Pe acest website gasesc tot ce imi trebuie de la sfaturi utile pentru ce trebuie facut ca sa aplici pentru un permis de conducere pana la chestionare practice exact ca la examen. Plus poti urma un curc de legislatie rutiera pentru categoria B pentru numai 7 euro + TVA daca vrei si poti sa platesti prin SMS sau 30 lei cu TVA inclus, in cazul in care platesti cu cardul. Dupa achizitionarea serviciului ai acces, timp de 30 de zile, la toate capitolele din legislatia rutiera. Pentru mine acest serviciu este perfect. Telefonul si tableta sunt mereu cu mine oriunde as merge si mult mai usor de citit decat o carte. Ma vad citind legistlatia si apoi verificandu-mi cunostintele cu ajutorul unui chestionar. Tocmai ce am facut unul dar am picat din pacate dupa numai 12 intrebari. Dar inca nu am citit nimic din legislatie asa ca era de asteptat.

Inainte de a plati subscriptia ai si posibilitatea de a incerca cursul printr-o lectie demonstrativa:

Despre depasirea in trafic

 

Mi se pare super explicit si perfect pentru toate mamicile ocupate ca mine si nu numai bineinteles. Cred ca imi va face invatatul mult mai simplu.

Tu ce metoda ai folosit pentru a invata pentru examenul de legislatie? Orice sfaturi sunt binevenite.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »