Caritate

O saptamana de #Shoebox2014

#shoebox2014

A trecut o saptamana deja de cand proiectul #Shoebox2014 a inceput pe plan national. Oh ar trebui sa spun pe plan international pentru ca exista centre si peste granita.

Si cum a fost? Pai…cred ca ati vazut oricum pe pagina de Facebook Shoebox Medgidia…Am avut parte de emotii dar si de suport din partea prietenilor mei dragi care m-au ajutat atat cu donatii dar si cu suport emotional. Cine ma cunoaste bine stie ca uneori am nevoie de asa ceva in momente in care nu sunt sigura de ceea ce fac.

Multumesc mult de tot! Stiti cine sunteti 🙂 Si va pup!

Multumesc si celor care m-au ajutat cu promovarea paginii de facebook desi nu ma cunosc personal.

elena

adela

impachetat

lumi

roxanaMulte poze am facut cu oameni darnici(le puteti vedea pe toate pe pagina de facebook) si cu inima mare care sunt sigura ca vor reveni cu cadouri si la anul. Shoebox a devenit un proiect pe care il iubesc din ce in ce mai mult din acest motiv – pentru ca ii face pe oameni sa fie mai buni.

Fetita mea cea mare deja mi-a spus ca de-abia asteapta sa stie sa scrie si mai bine la anul pentru a face scrisori mai frumoase.

Am starns peste 65 de cutii si mai am de facut inca cateva cutii cu lucrusoarele care au fost donate. In plus in ultimile doua zile am fost sunata de alte persoane care au spus ca ma vor vizita.

Daca si tu vrei sa vii sa donezi un cadou intr-o cutie de pantofi o poti face zilnic pana pe 15 decembrie inclusiv intre orele 9 – 11.30 si 15.00 – 17.30. Sunt acasa si in afara acestor ore dar ma ocup cu programul fetelor – somn, masa etc.

 

 

adresa

 

Va astept cu mult drag si nu uitati sa ma sunati inainte pentru a ma asigura ca va pot primi si sunt acasa!

Let’s Shoebox Medgidia! Mai sunt numai 5 zile de colectare asa ca grabeste-te!

 

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

✕
Translate »