February 2, 2013 by Otilia

Negresa

Negresa

Ingrediente:

  • 150 gr. de unt;
  • 275 gr. zahar;
  • 75 gr cacao;
  • 1 lingurita extract de vanilie;
  • 3 oua;
  • 75 gr faina;

Preparare:

Incalziti cuptorul la 160°C. Puneti untul, zaharul si cacaoa intr-o cratita si asezati pe foc mic. Amestecati pana cand untul se topeste. Turnati amestecul intr-un castron si adaugati apoi ouale, si esenta de vanilie. Peste adaugati faina si amestecati usor pana cand compozitia devine omogena.

Turnati amestecul intr-o tava de 20 cm diametru in care ati pus hartie de copt.

Coaceti la cuptor timp de 30-35 de minute. Se lasa sa se raceasca si se taie in patratele.

Puteti presara cu zahar pudra ca in imagine.

Negresa este nemaipomenita servita cu inghetate de vanilie.

 

For recipe in English click http://www.romanianmum.com/2011/08/donna-hay-standby-brownies.html#.UQ1P06Ux_8t

#bucatarie#prajitura#reteta de negresa

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *

CommentLuv badge

Translate »