September 24, 2012 by Otilia

Cartofi Copti a la Delia

A venit toamna aici in Londra si una dintre cele mai bune retete de toamna este cea pentru cartofi copti! Cartofii copti pot fi serviti cu absolut ce vreti si sunt mai sanatosi decât cartofii prajiti.
Fasole, salata si brânză, tuna cu porumb- toate sunt potrivite pentru acești cartofi copti.

Pentru a reuși cartofii perfecti-spalati bine fiecare cartof in parte si lăsați sa se usuce bine înainte de a înțepa cartofii cu un cuțit sau furculita. După ungeti cartofii cu ulei de masline si presarati sare de mare:


Puneti cartofii in tava ca mai sus intr-un cuptor incalzit la 180 grade Celsius sau Medium(depinde ce fel de cuptor aveți).
Timpul pe care îl vol petrece in cuptor depinde de cât de mari sunt cartofii. Asa ca verificati cartofii din când in când. Când puteți apasa si cartofii sunt moi inauntru atunci sunt gata!
Sper sa va placa si sa gatiti acești cartofi mereu pentru familia voastra.
Pofta buna!

Posted using BlogPress from my iPad

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *

CommentLuv badge

Translate »