Blog,  Parenting

7 semne de iubire

1. Bebelusul tau se uita direct in ochii tai. de fapt el munceste din greu sa ii ramana chipul tau intiparit in minte. nu intelege nimic altceva pe lumea asta dar stie ca tu esti importanta.

2. Bebelusul tau se gandeste la tine chiar si atunci cand nu esti aproape. intre 8 si 12 luni va incepe sa se strambe(say chiar sa si planga) si sa se uite dupa tine in momentul in care parasesti camera. iar in momentul in care te vede iar sa iti zambeasca.

20130616-152753.jpg

3. Copilul tau incepe sa facă scandaluri. Nu chiar nu înseamnă ca faptul ca tipa si ca da din picioare ca nu te mai iubeste. Daca nu te-ar fi iubit ata de mult manifestarea lui nu ar fi atat de puternica. din pacate, la inceput copii chiar nu stiu cum sa iti spuna ca sunt suparati si nervosi.

4. Copilul tu fuge la tine atunci când cade sau se simte trist. Copii prescolari nu știu cu adevărat semnificatia cuvintelor “Te iubesc” dar acțiunile lor demonstrează mult mai mult decât cuvintele.

5. Prescolarul tau iti da o floare pe care a cules-o din gradina, un desen sau orice alt dar.

6. Prescolarul tauiti vrea mereu aprobarea. Va începe sa fie mult mai cooperant prin casa si va cauta șanse sa te impresioneze așa ca obidnuiteste-te cu “Uita-te la mine!”

7. Copilul tau de școala are încredere in tine cu secretele lui: pasiunile ei, prima iubire sau momente jenante. Esti prietena cea mai buna chiar daca se rusuneaa sa te imbratiseze in public.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »